úterý 11. dubna 2017

Knižní úlovky + důležitá informace :-)

Ahoj přátelé,

dnes se hlásím s úlovky, kterých není mnoho, ale stojí za to. Jedná se o recenzní výtisky z Albatrosmedia.cz.

Nejdříve ovšem začnu tou důležitou informací, ať se máte na co těšit. Jak tedy mnoho z vás ví už z dřívějška, nebo jste to zjistili právě teď, spolupracuji s Albatrosem, který mi pošle recenzní výtisky a já si je užívám.
Včera došlo k malému omylu, kdy mi byly odeslány recenzáky podruhé. Takže mám všechny knihy, které vám dnes představím, dvakrát. A protože se to již nedalo vrátit zpět, domluvila jsem se Soňou z Albatrosu, že udělám květnovou soutěž.
Teď u mě probíhá dubnová soutěž, kdy na mých FB stránkách zveřejňuji každý den jednu anotaci a pod komentáře píšete odpovědi. Zatím se můžou zapojit i noví soutěžící, pořád je velká šance vyhrát, většinou to máme po jednom či dvou bodech a otázek zbývá 18. Takže kdo se nezapojil, zkuste to. :-)
A v květnu tedy očekávejte další soutěž, květen je lásky čas, takže vymyslím něco, aby to měsíci odpovídalo, a vy se teď můžete přesvědčit, že bude opravdu o co hrát, protože ty kousky, které budou v soutěži, jsou peckovní. :-)

Jako první:
V pavoučí síti od Jakuba Hrdouna.
AnotaceTemná dystopie s prvky fantasy od českého autora, která vás nenechá vydechnout.
Královské město – místo plné intrik a chudoby, ve kterém není jednoduché žít, a přežít. 
Tobiáš už má dost života v bídě. Když dostane nabídku, která by mu pomohla leccos změnit, přijme ji. Stane se členem rozsáhlé zlodějské organizace, která okrádá Královský lom – zdroj bohatství a blahobytu pro hrstku vyvolených.
Práce pro organizaci má však i stinné stránky. Stávají se nehody, které spolu zdánlivě nesouvisí. Tobiáš však přijde na to, že je tomu právě naopak. Nebezpečné pátrání ho přivede na stopu temného spolku, který sužuje celé město a má na svědomí bezpráví a bídu…
Další v pořadí je:
Báječné dny od Raphael Montes
Anotace:Student medicíny unese dívku svých snů a vydá se s ní na neobvyklou odyseu napříč Brazílií. 
Teo Avelar je samotář. Žije se svou paraplegickou matkou a svým psem v Riu de Janeiru, nemá mnoho přátel, většinou rozmlouvá jen s mrtvolami ve fakultní laboratoři. Dokud nepotká Clarice. Spontánní, exotickou, ambiciózní studentku, která sní o tom, že bude psát filmové scénáře. Jeden má zrovna rozpracovaný: „Báječné dny“ o třech kamarádkách, které vyrazí na road trip po Brazílii, aby našly lásku. Teo začne Clarice stalkovat, až ji jednoho dne unese odhodlán podniknout s ní cestu podle jejího scénáře.
Temný, napětím překypující psychologický thriller o projížďce na sedadle spolujezdce, z níž vám bude běhat mráz po zádech. 
Následuje:
Kyvadlo od Adam Hamdy
AnotaceProbudí se. Zmatený. Dezorientovaný. Kolem krku má uvázanou oprátku. Jediné, na co se dokáže soustředit, je muž v masce, který utahuje lano.
John Wallace nemá tušení, proč se stal cílem. Nemá ponětí, kdo je jeho vrah. Jediné co ví, že konec je nevyhnutelný.
Pak se kyvadlo osudu zhoupne v jeho prospěch. Má jednu jedinou šanci uniknout, najít pravdu a zastavit zlo. Ale zabiják je mu stále v patách a všechno se může změnit s pouhým zhoupnutím smrtícího kyvadla... 
Tento fascinující psychologický thriller zahajuje novou slibnou trilogii.

A poslední:
Bernad Minier a jeho Zkurvenej příběh
Anotace:Les a mlha kam se podíváš. Místo, kde každý zná každého a kde soukromí je jenom iluze. To je malý ostrov Glass Island, kde žije šestnáctiletý Henry a kde byla zavražděná jeho přítelkyně. Kdo je vrahem? Pro obyvatele ostrova se Henry stává hlavním podezřelým a bedlivě ho sledují na každém kroku. Cítí jejich nenávist. Cítí, že chtějí jeho kůži... Jeho svět se stává nebezpečný, temný a pořádně zkurvený


Takže toto jsem mé úlovky, ale hlavně jsou to také ceny, o které budeme v květnu hrát. Tak doufám, že se těšíte. :-) Jediné, co prozradím, co bude podmínkou, být v pravidelných čtenářích a sledovat můj FB profil. Je to dobré i pro vás, neuteče vám žádná soutěž. A tento rok na ně bude plodný. :-)

Doufám, že se těšíte, že se vám úlovky líbí a mějte se krásně!

Daramegan


































Žádné komentáře:

Okomentovat